lunes, 6 de mayo de 2013

NIT DE L´ART EASDCASTELLÓ "Mans a l'obra!"





Els consumidors, els grups d’interès i la societat en general cerquen cada vegada més que les diferents institucions i organitzacions contribuïsquen a donar resposta als problemes socials i mediambientals. Conscients d’aquesta realitat, des de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló ens interessem per promoure la sostenibilitat a la societat, a les empreses -mitjançant la formació- i a les organitzacions, amb vista a afrontar els reptes socials i mediambientals i fer un món més raonable i humà. Assenyalem que invertir en innovació i en polítiques de responsabilitat social no s’hauria de veure com un cost, sinó com una inversió rendible per tal de diferenciar-se de la competència. Segons els experts, les empreses que aposten més per impulsar la sostenibilitat i que no tinguen por d’innovar seran les que tindran més possibilitats de triomfar al segle XXI. La reflexió és encoratjadora, perquè implica que ser sostenible no és un acte merament altruista, sinó que també es pot convertir en un motor de creixement clau per a desenvolupar competències estratègiques a les empreses.

És per tot això que la nostra escola amb el lema "Mans a l'obra!" vol participar en La Nit de l'Art amb el canvi el qual, lentament, la societat va redescobrint nous valors que estan contribuint a dignificar l'art i el disseny contemporani, en uns moments en què la indústria s'alinea amb ell per facilitar el treball creatiu fonamentalment en raó a amplis espais, els nous materials, així com els adequats sistemes de producció que respecten el medi ambient.

Entre les activitats que presentarem comptarem amb un taller de serigrafia, mostres gràfiques de fotografia i packaging, instal·lacions d'interiorisme i obra ceràmica del nostre alumnat en col·laboració amb el professorat. Així mateix, presentarem el nou Butlletí de Notícies de l'escola i un xicotet mercat de productes artesans per part del nostre alumnat.

Col·laborarem també amb el DCICV, el Colegio de Diseñadores de Interior de la Comunidad Valenciana que exposaràn un audiovisual al nostre claustre, amb La Exprimidora, Assosiació de dissenyadors i creatius de Castelló i amb la Llibreria Argot amb la qual alguns dels nostres alumnes “escriptors de graffitis” redecoraran part de la nostra ciutat, al carrer Sant Vicent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario